ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА SKOPJE CITY MALL

Работно време

Кога Вашата омилена продавница отвора? Кога можете да го испиете Вашето утринско кафе?

Од кога може да го погледнете Вашиот омилен филм? Одговорот може да го најдете на линкот.

Прочитај повеќе

Како до нас

Како најлесно да стигнете до Skopje City Mall? Кои автобуски линии водат кон Skopje City Mall?

Кликнете за да ги погледнете сите можни начини како да стигнете до нас.

Прочитај повеќе

Паркинг

Кое е работното време на паркингот? Колку се наплаќа за еден час паркинг? Каде да го платите Вашиот билет?

Прочитај повеќе

Контакт

Кликнете и дознајте ги сите начини на комуникација со посебните оддели во Skopje City Mall.

Прочитај повеќе

Картичка за подарок

Се двоумите за подарок? Сакате да купите уникатен подарок? Треба да е мало а многу вредно? Го имаме совршениот подарок за Вас!

Прочитај повеќе

Кобрендирана картичка

Комерцијална Банка и Skopje City Mall ја подготвија уникатната картичка со најголемите поволности во локалите во Skopje City Mall.

Прочитај повеќе

Промовирајте кај нас

Дали вашиот бизнис има потреба од промоција? Дали сакате Вашиот производ или услуга да допрат до илјадници потрошувачи за кратко време?

Прочитај повеќе

Закуп на локал

Дали го гледате Вашиот бренд рамо до рамо со големите брендови кои веќе го избраа Skopje City Mall? Дали сте спремни за успех?

Прочитај повеќе

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?