Биди Маж во Синеплекс со Вил Фарел и Кевин Харт

Кога милионерот Џејмс Кинг е обвинет за измама и поврзан за Сан Квентин, тој се обраќа на Дарнел Луис да го подготви за живот позади решетки.

Оригинален наслов: Get Hard
Почеток на филмот: 16.04.2015
Земја / година: USA/2015
Жанр: Комедија
Глумци: Will Ferrell, Kevin Hart, Gary Owen, Craig T. Nelson
Режија: Etan Cohen
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: Четврта категорија, 16+

Get_Hard_IMG3_big Get_Hard_IMG2_big Get_Hard_IMG4_big

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?