Велигденски свет без граници | Детски креативни работилници (Фото)

Работилниците за обичаите и техники на бојадисување, карактеристични велигденски трпези и креативни работилници за деца се само дел од нашиот “Велигденски свет без граници”

Боиме и се забавуваме на нашата домашна фарма

Детските креативни работилници се одржуваат за викендите, од 12-14h и од 18-20h.

Image may contain: 2 people, people sitting and child

Image may contain: one or more people, child and outdoor

Image may contain: one or more people, people sitting, child and outdoor

Image may contain: one or more people and child

Image may contain: one or more people, people sitting and people eating

Image may contain: 1 person, sitting and child

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: 1 person, sitting, child, baby and outdoor

Image may contain: one or more people, people sitting and child

Image may contain: one or more people, people sitting, people eating and child

Image may contain: 3 people, people sitting, people eating, child and flower

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?