Вечерва | Вашиот принц Ве очекува!

 Пронајдете го вашиот омилен чевел на попуст, Вашиот принц Ве очекува

Денес од 19 – 21 часот!

* Локација на приземје ( Кај Swarvoski )

Повелете на ✪ SHOES WEEK ✪ шопинг во Скопје Сити Мол!
За сите љубители на модата и модните трендови 🕶 Fashion Month во #SkopjeCityMall #ShoesWeek

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?