Време е за нов Bella капут!

Во студените денови чувствувајте се топло, но и модерно со капут изработен од висококвалитетни материјали и уникатен дизајн. Нашите нови капути се изработени од неколку типови на волна, плетенина, чист волнен штоф, како и едни од најсофистицираните и најексклузивните материјали во модната индустрија – кашмир и фланел.

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person, standing and shoesImage may contain: one or more people, people standing and shoesImage may contain: 1 person, closeup

Image may contain: 1 person, standing and shoesImage may contain: 1 person, standing

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?