🇺🇸 Ги запознавме Соединетите Американски Држави за време на Велигденските празници!

 Овој викенд, во неделата ги запознавме Соединетите Американски Држави за време на Велигденските празници! 

🐰 Учевме за обичаите, техниките на бојадисување, карактеристичната Велигденска трпеза и традиција !
Ви доловуваме дел од атмосферата и од забавната игра

Image may contain: 2 people, people standing, child and indoor

No automatic alt text available.

Image may contain: stripes

No automatic alt text available.

Image may contain: 2 people, people standing and indoorImage may contain: indoor

Image may contain: one or more people, people sitting and child

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: 3 people

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 4 people, people sitting and shoes

Image may contain: 4 people, indoor

Image may contain: 5 people, child

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 13 people, people sitting and indoor

Image may contain: 19 people, people sitting

Image may contain: 4 people, people standing

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 5 people, people smiling, indoor

Image may contain: 9 people, people sitting and indoorImage may contain: 4 people, people sitting

Image may contain: 1 person

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?