Денот на пијаното во Скопје Сити Мол

Како и секогаш Скопје Сити Мол ги следи светските трендови и настани, така и 28.03.2016 го одбележа “Денот на пијаното“. Талентираните децата од музичките школи Пијано форте, Мјузик хаус и средното музичко училиште “Илија Николовски – Луј“, настапија со феноменални композиции кој ги отсвиреа пред поситетелите на Скопје Сити Мол на пијаното кое беше поставено во холот кај влезот на Манапо. Скопје Сити Мол им се заблагодарува на сите посетители кој им дадоа на значење на младите таленти и им аплаудираа бодрејќи ги.

Нека е среќен “Денот на пијаното“ и се гледаме наредна година!

WP_20160328_020 WP_20160328_025

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?