Започна “ДЕНОВИ НА ФИНАНСИИ” во Скопје Сити Мол

Ви доловуваме дел од атмосферата од отварањето на “ДЕНОВИ НА ФИНАНСИИ”!

Повелете во #SkopjeCityMall од 12ти – 14ти мај 2017!

Дојдете и информирајте се за најновите понуди за сите банкарски производи во Македонија, сите типови на осигурување (животно и неживотно) и одберете ја најповолната опција за инвестирање!

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 5 people, people standing and indoor

Image may contain: 1 person, on stage

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Image may contain: 5 people, people smiling

Image may contain: 1 person, phone and screen

Image may contain: 2 people

Image may contain: 5 people

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: one or more people and phone

Image may contain: 3 people

Image may contain: 3 people, people standing and indoor

Image may contain: 2 people

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?