Заљубете се повторно во џинсот

 Заљубете се повторно во џинс парчињата – тексас јакна со впечатливи украсни детали и со крагна од вештачко крзно која може да ја извадите кога е потопло // MANGO

Image may contain: one or more people and closeup

No automatic alt text available.

 

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?