Зимска Приказна | Програма за овој викенд

🎄🎉Здраво пријатели, 🎁⭐
Дедо Мраз ќе дојде во Скопје Сити Мол на 16ти декември и ќе не посетува секој ден се до Нова Година. Термини кога Дедо Мраз ќе биде со нас и вас
понеделник до петок од 15ч. до 22ч.
сабота и недела од 12ч до 22ч

Термини за новогодишните активности
16.12. (Петок)🎁
18ч Трио жичани музички перформанс
19ч Новогодишен театар за деца
20ч Дедо Мраз раскажува

17.12. (Сабота)🎄
13ч Трио жичани музички перформанс
14ч Дедо Мраз раскажува
19ч Новогодишен театар за деца
20ч Дедо Мраз раскажува
20ч Дуо пијано музички перформанс

18.12. (Недела)🎉
13ч Трио жичани музички перформанс
14ч Дедо Мраз раскажува
19ч Новогодишен театар за деца
20ч Дуо пијано и хармоника музички перформанс
20ч Дедо Мраз раскажува

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?