НОВА LOGONA крема за КУПЕРОЗА (РОЗАЦЕА)!

Ги зајакнува sидовите на крвните садови (капиларите) и ја зголемува нивната еластичност. Со ексклузивната состојка SILIDINE од црвена алга, ја поттикнува регенерацијата на клетките, делува смирувачки и долгорочно го намалува црвенилото!

SILIDINE се добива од црвена алга со висока технологија на метаболичка индукција. Го подобрува васкуларниот тонус, го подобрува изгледот на кожата и значително го редуцира ефектот на розацеа и црвенилото. Органските масла на бадем, кајсија, ши путер, како и алое вера екстактот дополнително ја смируваат и регенерираат кожата.

Достапна во Биоорганика (штанд) во Skopje City Mall на приземје.

РЕДОВНА ЦЕНА: 1170ден.

 

 

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?