Одушевени со новите Nike Air Max патики!

Кога прв пат  во 1987 година го лансираа својот Air Max модел, Nike не можеше  ни да сонува дека токму тој модел ќе стане еден од најголемите, препознатливи модели. Моделите од плетени материјали и кожа, со различен финиш и металик нагласок, совршени се за секојдневна модна комбинација. Одушевени сме од оригиналниот дизајн, изгледаат лесно, модерно и во прекрасни бои.

Во нашата галерија погледнете ги сите лимитирани Nike Air Max модели.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?