ПЕКО со есенска акција за убавите мигови кои доаѓаат

Радувајте им се на убавите мигови кои доаѓаат …во убави чевли 

ПЕКО #SkopjeCityMall Ве наградува со -10% попуст на целата колекција при пазарување со картичките на Стопанска и Комерцијална Банка

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?