Роденденска програма и за најмалите

Бидете креативни и направете ги најубавите подароци од FIMO пластелинот и искористете ја можноста да направите највкусни мафини заедно со ЛАПЕТИТ.

 

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?