Сите попусти на едно место 👠 SHOES WEEK 👞

Најголем избор во градот на    
Повелете на ✪ SHOES WEEK ✪ шопинг во Скопје Сити Мол!
За сите љубители на модата и модните трендови 🕶 Fashion Month во #SkopjeCityMall 💕👒
За повеќе информации пратете не на нашата фан страна

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?