Среќна Баба Марта 2016 – Поетри Слем

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата е домаќин на меѓународна патувачка изложба повод мултинационалната апликација за мартинките во УНЕСКО. Изложбата со партнери од Бугарија, Романија и Србија се отвори на 01. март воSkopje City Mall и ќе трае до 09. март, а потоа заминува за Видин (Бугарија) и за Бузау (Романија).

Во рамките на тие 9 дена, сакавме да го оплемениме просторот со неколку активности и на наше задоволство со еден потери слем на 05.03.2016. год. (сабота), во 13ч. на вториот спрат од Skopje City Mall.

Темата се мартинките и се она што е поврзано со овие мали прекрасни амајлии како пролетта, љубовта, среќата, здравјето … ♥

Список на учесници на слемот за мартинките

1. Надица Тренчева, Кавадарци
2. Цветанка Колева, Кавадарци
3. Снежана Стојчевска, Скопје
4. Магда Дејанова, Скопје
5. Лиле Јовановска, Скопје
6. Перо Сарџоски, Тетово
7. Игор Трпче, Прилеп
8. Наде Поп Гаврилова, Скопје
9. Елена Пренџова, Скопје
10. Вероника Костадинова, Кавадарци12512435_1097754683588482_7201967914551656046_n

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?