🇲🇰 Ја запознавме Македонија за време на Велигденските празници!

Последна држава за која одржа предавање беше Македонија, како земја домаќин.

Ви доловуваме дел од атмосферата на предавањето за тоа каква е Македонија за време на Велигденските празници! 🇲🇰

🐰 Учевме за обичаите, техниките на бојадисување, карактеристичната Велигденска трпеза и традиција!

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: 3 people, table and indoor

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Image may contain: indoor and food

Image may contain: 2 people, child and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?