🇸🇮 Јa запознавме Словенија за време на Велигденските празници!

 Во петокот ja запознавме Словенија за време на Велигденските празници!  

 Научивме за обичаите, техниките на бојадисување, карактеристичната Велигденска трпеза и традиција !

Ви доловуваме дел од атмосферата

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 2 people

Image may contain: 6 people, people standing and indoor

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: 2 people, people standing and child

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: 9 people, people sitting

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoor

Image may contain: 10 people, people eating, people sitting and food

Image may contain: 8 people, people sitting

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?