🇭🇺 Денес ја запознавме Унгарија за време на Велигденските празници!

 Денес ја запознавме Унгарија за време на Велигденските празници!  

🐰 Учевме за обичаите, техниките на бојадисување, карактеристичната Велигденска трпеза и традиција !
Ви доловуваме дел од атмосферата

Image may contain: 1 person

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: food

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: 2 people

Image may contain: 12 people, people sitting and indoor

Image may contain: 20 people, people sitting

Image may contain: food

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 14 people, people sitting

Image may contain: 2 people

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and people standing

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?