🇷🇺 Денес ја запознавме Русија за време на Велигденските празници!

🇷🇺 Денес ја запознавме Русија за време на Велигденските празници!

🐰 Учевме за обичаите, техниките на бојадисување, карактеристичната Велигденска трпеза и традиција !🐣 Ви доловуваме дел од атмосферата

Image may contain: 2 people

Image may contain: food

Image may contain: food

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Image may contain: one or more people and food

Image may contain: dessert and food

No automatic alt text available.

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Image may contain: food and indoor

Image may contain: 1 person, child

Image may contain: 11 people

Image may contain: 9 people, people standing and indoor

Image may contain: 3 people

Image may contain: 3 people

Image may contain: 7 people, shoes and indoor

Image may contain: 8 people, people standing

Image may contain: 8 people, people smiling, people eating, people sitting and food

Image may contain: 8 people, people sitting and child

Image may contain: 13 people, people sitting

Image may contain: 4 people, people sitting

Image may contain: 6 people

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?