🇺🇦 Ја запознавме Украина за време на Велигденските празници!

После презентацијата на Словенија, продолживме и ја запознавме Украина за време на Велигденските празници!  

 🐰 Учевме за обичаите, техниките на бојадисување, карактеристичната Велигденска трпеза и традиција !

Ви доловуваме дел од атмосферата

No automatic alt text available.

Image may contain: 4 people

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people, people sitting and phone

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: food

Image may contain: food and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: 7 people, people sitting

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?