Back To School во ГАЛЕРИЈА

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Back To School во ГАЛЕРИЈА 
 Дојде и крајот на летниот распуст, а тоа значи дека е време да се подготвите Вие и Вашите деца за перфектен старт на новата учебна година. 
 Skopje City Mall е тука да Ви помогне во вистинскиот избор на потребните материјали за свеж почеток на новата учебна година, а во нашата игра “ВРТИИ ГО МАГИЧНИОТ МОЛИВ, сите добиваат. 

Image may contain: indoor

ГАЛЕРИЈА 📚
Редовна цена 18 990 денари
🎒 Back To School цена 16 990 денари

Image may contain: 4 people, people smiling, screen and indoor

ГАЛЕРИЈА 📚
Редовна цена 11 990 денари
🎒 Back To School цена 6 990 денари

ГАЛЕРИЈА 📚
Редовна цена 3 990 денари
🎒 Back To School цена 2 790 денари

No automatic alt text available.

ГАЛЕРИЈА 📚
Редовна цена 1 690 денари
🎒 Back To School цена 1 299 денари

No automatic alt text available.

ГАЛЕРИЈА 📚
Редовна цена 15 790 денари
🎒 Back To School цена 13 400 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •