Работно време за овој викенд

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувани, согласно одлуката на Владата на Република Северна Македонија, Ве известуваме дека работното време на трговскиот центар е следно:

Продавници и оддел за храна секој ден од 10:00 до 18:00 часот, освен недела‼️

Локали и продавници отворени во недела:
aптека, супермаркет, ДМ дрогерија, Trend Food Bar и Play Cafe кои ќе работат со редовно работно време до 22:00 часот

Заштити се себе и тие околу тебе⚠️
Купувај сигурно и безбедно 
Носете маска во секое време‼️

Со почит,
Скопје Сити Мол


  •  
  •  
  •  
  •  
  •