Среќен 5, 6, 7 и 8 Mарт

Само во Skopje City Mall осмомартовската прослава трае 4 дена!

Од 5 до 8 март Ве очекуваат совршените подароци и цел куп забавни активности, игри и награди!
– Не знаете каков подарок да купите? Посетете го нашиот SOS за подароци и добијте совет!
– Барате инспирација за нова фризура и шминка? 70 фризери и 7 шминкери ве чекаат да ви покажат што знаат во нашиот Beauty-корнер.
– Излеговте да прошетате со вашите мајки и баби? Skopje City Mall е совршен за сите генерации, дојдете заедно и добијте 30% попуст и други вредни подароци со нашата специјална програма за 3 генерации!
– Барате совршена осмомартовска честитка? Нашиот фотокорнер за инстант-честитки ве чека на приземје!
– Ви се чини дека нашиот спикер преку разглас ви се обраќа токму вам? Не грешите, токму вие сте избрани да освоите вредносен ваучер со нашата Осмомартовска мисија!

СРЕЌЕН 5, 6, 7 и 8-ми МАРТ!

Ве очекуваме во Skopje City Mall!

ОСМОМАРТОВСКИТЕ МИСИИ СЕ ВО ТЕК!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?