Accessorize

accessorize[1]

Приземје

e-mail: accesorize@rgb.co.rs

Accessorize

Accessorize е британски бренд за модни додатоци, кој за првпат започна со работа во 1984 година.

Денес, постојат повеќе од 240 продавници во Велика Британија и преку 1.000 продавници ширум светот. Фокусот на Accessorize е изработка на накит, но во широкиот опсег на производи кои ги нуди се и чанти, каиши,  капи, ракавици, папучи, модни додатоци за коса и козметика.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?