Adams

adams[1]

ПРВ КАТ

m: +389 72 220 052

e-mail: adams47@hotmail.com

web site: www.adamsshoes.mk

fb: www.facebook.com/AdamsShoes.mk

ADAM’S SHOES

Adam’s Shoes е Македонска компанија со главно седиште во Скопје, Македонија.

Основана во септември 2006 година, со главна дејност: увоз и продажба на високо-квалитетни обувки за мажи и жени од следните брендови: Adam’s Shoes, Wall Street, Yoshino, Khrio, Manas, No Place, Laura Аmat, Zinda, Ipanema, Ipanema Unique, Mel, Rider, Grendha, Ipanema Gisele Bundchen, Adam’s Flex, Kids Shoes, Adam’s Kids, M-Kids, Ipanema kids, Hello Kitty, Cars, Pe Com Pe.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?