Adidas

Adidas

Втор кат

ADIDAS

Adidas e водечки бренд во доменот на спортската опрема во светот. Компанијаta e основана од Adolf (Adi) Dassler во 1948-ма година, a името Adidas потекнува од името на основачот Adi Dassler

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?