Акција во Bella: ПЛАТИ 2 ЗЕМИ 3!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Акција во Bella: ПЛАТИ 2 ЗЕМИ 3! На 7 и 8 март, со секои 2 парчиња облека, третото го добивате за само 1 денар. За секоја дама која ќе направи шопинг во Bella подготвивме и МАЛО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •