Alo Alo Cafe

aloalo[1]

ПРВ КАТ

m:  +389 71 267-377

e-mail:  cafebar_aloalo@hotmail.com

Alo Alo Cafe

Кафе-ресторанот Ало-Ало важи за ексклузивно и докажано катче за излегување во пријатен и релаксиран амбиент за сите генерации.

Располага со професионално-обучен кадар кој во секое време е подготвен да пружи квалитетна и брза услуга.

Во кафе-ресторанот Ало-Ало сте секогаш добредојдени на утринско кафе, вкусна салата, топла пица и ладна пијачка.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?