Amc

2hs8zsg[1]

ВТОР КАТ

t:  +389 2 5118 927

m: 078 323 011

e-mail: аmc.citymall@amc.com.mk

w: www.amc.com.mk

AMC

АМЦ повеќе од 20 години е лидер во малопродажбата на производи од новата технологија во Македонија.

Нашата визија е зголемен број на задоволни коминтенти, интегрирање на висока светска технологија и работење по највисоките стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.Нашето продажно мото е “Само задоволниот корисник е вистинскиот успех во бизнисот“.

Тука може да ги најдете сите најнови производи од светот на потрошувачката електоника, по секогаш најдобри цени.

АМЦ – Секогаш најдобри цени

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?