Anabella

anabella-logo

Приземје

m: 078 451 497 <br> e-mail:anabella.mk@orbico.com <br> fb: https://www.facebook.com/anabellabeautyspotmacedonia<br>instagram: https://www.instagram.com/anabella.macedonia/?hl=en

 

t:

Anabella

Хрватскиот бренд Anabella официјално го прошири својот синџир на парфимерии во Македонија и тоа на две локации во Скопје –  ГТЦ и „Сити мол“ – во Битола, Охрид и во Штип

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?