Anhoch

anhoch[1]

Приземје

e-mail: pcm5@anhoch.com; citymall@anhoch.com

web site: www.anhoch.com

Anhoch

ANHOCH постои од 1994 година на македонскиот пазар за информатичка технологија.

Со своето успешно работење од основањето до денес, водејќи се по својата мисија и визија, компанијата стана синоним за беспрекорна услуга и производи со висок квалитет, а со тоа и препознатлив бренд од областа на ИКТ индустријата во Македонија и пошироко во регионот.

Денес Anhoch во својата продажна мрежа вбројува 6 продажни салони и online продавница познати под брендот Anhoch PC Market, специјализирани за опрема од информатичко-комуникациската технологија, каде ќе најдете најголем избор на производи од најпознатите брендови од ИТ индустријата.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?