Атрактивни попусти во Yves Rocher

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Искористете ги атрактивните попусти до -50% на лимитираната празнична колекција, како и на други одбрани производи. Посетете не и помогнете ни да се испразни магацинот!

Акцијата трае до истекот на залихите…

Ве чекаме во нашата продавница Yves Rocher во Skopje City Mall.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •