АВАНТУРА КАКО ИНСПИРАЦИЈА

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Оваа сезона инспирацијата за преубавиот накит се црпи глобално, од сите делови на светот. Дизајнот ве води во потрага за нови авантури и откритија. Новата раскошна колекција , умешно се движи низ световите на различни култури и континенти , со што боите, текстурите и дизајнот го нагласуваат доживувањето. Оваа сезона светот станува Ваше игралиште. Поиграјте се со облиците и дезените како би го обликувале Вашиот светски стил.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •