b watch 1920 за СИТЕ студенти

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Правилник за користење на акцијата b watch 1920 за сите студенти

1. Акцијата важи за производи над 3000 денари.

2. Акцијата важи за 10ките добиени од Септември 2017 година до денес.

3. Акцијата важи и за накитот над 3000денари.

3. Екслузивните колекции (G-schock, Edifice, Festina нова колекција) и веќе намалените часовници не се дел од акцијата

4. Со една 10ка може да купите еден часовник до 50% намалување.

5. Акцијата не се однесува на веќе намалени производи

НОВОСТ: За оние студенти кои немаат 10ка, се пресметува намалување еднакво на збирот на нивните последни 4 оценки кои не се 10ки.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •