B-Watch

b-watch-logo

Прв кат

t: +389 2 3209055
e-mail: contact@b-watch.com.mk
web: http://bwatch.mk/
fb: https://www.facebook.com/BWatchShop
Instagram: #BWatchShop

B-Watch | Б-Воч Доо Скопје

– 1920 год. Стефан Салџиев започнува со изучување на часовничарскиот занает.
– 1928 год. Стефан отвара дуќан во Струмица.
– 1960 год. Миодраг – Драган Салџиев отвара дуќан во Старата скопска чаршија кој е најстариот фамилијарен дуќан Zenit
(B – Watch) којшто сè уште функционира и во кој и ден денес се извршуваат сервисните услуги како и продажба на часовници.
– 1991 год. Емилија Богоевска (Салџиева) со сопругот Владимир Богоевски ја продолжуваат семејната традиција.
– 2010 год. во Трговскиот Центар Веро се отвара нов дуќан B – Watch.
– 2010 год. во месец ноември во Градскиот Трговски Центар – Приземје се отвара нов дуќан на B – Watch.
– 2013 год. во месец мај се отвора прв продажен салон во Штип
– 2013 год. во месец декември се отвора нов продажен салон во Capitol Mall, нас. Аеродром, Скопје
– 2015 год. во месец мај се отвора нов продажен салон во Охрид
– 2016 год. во месец август се отвора нов продажен салон во Skopje City Mall

Како компанија стануваме дистрибутери на брендовите :
CASIO, ESPRIT, ESPRIT накит, FESTINA, LOTUS накит, CERRUTI 1881, PIERRE CARDIN, CALYPSO, JAGUAR, HARIBO, SWISS MILITARY и ременчињата HIRSCH.
Исто така на големо задоволство на купувачите (странките) имаме и сопствен сервис кој се наоѓа во Старата Скопска Чаршија.
Визија
Најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.
Мисија
Задоволување на барањата и потребите на купувачите во Македонија.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?