Baby Art – My First Year рамка

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Baby Art – My First Year рамката е посебен начин да зачувате прекрасен спомен од првата година живот на вашето бебе со 12 омилени фотографии и отпечаток од малото раче или стопало на вашето најмило.

Бидејќи овие спомени остануваат засекогаш и ни ја греат душата 

Повелете во продавницата на Bebe Home #SkopjeCityMall

Bebe Home – lovely things for lovely little people


  •  
  •  
  •  
  •  
  •