BACK TO SCHOOL акција во Нептун – Големи попусти на лаптопи, смартфони и таблети!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

“BACK TO SCHOOL” акција во Нептун! Од 03-24 септември големи попусти на лаптопи, смартфони, таблети и IT опрема или до 24 рати без камата со haPPy кредит и со кредитните картички на НЛБ Банка, Стопанска банка АД Скопје, Охридска Банка, Халк Банка и Дајнерс МК.

На почетокот на школската година подновете се вие и вашите најсакани по одлични цени и со можност за плаќање до 24 рати без камата! Разгледајте ги одличните понуди продажниот салон во  Нептун Скопје Сити Мол. Изберете од големата понуда на лаптопи, таблети, мобилни телефони и ИТ опрема. Во Нептун може да најдете производи од вашите омилени брендови: Samsung, Huawei, Apple, Asus, Acer, Lenovo, HP, Lenovo, Canon, Sony, Xiaomi, Motorola и многу други. Секој купувач ќе може да најде нешто соодветно и поволно за себе и за своите најблиски.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •