БАНКОМАТИ

Банкоматите се наоѓаат на I кат помеѓу продавниците на Neptun и Bershka.

bankomati[1]
  • Комерцијална банка
  • НЛБ Тутунска банка
  • Еуростандард банка
  • Стопанска банка
  • Procredit банка
  • Охридска банка
  • Alpha банка
  • Уни банка
  • Halkbank

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?