Bata

bata[1]

Приземје

m: +389 72 228-378

e-mail: batascm@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/bata

Bata

Bata е една од водечките компании во светот која делува во областа на производство и продажба на обувки на пет континенти.

Bata обувките ги опфаќаат сите старосни групи и ги задоволувааат нивните потреби преку голем број на линиии.

Овој бренд е присутен на македонскиот пазар од 2006-та година благодарение на Fashion Group.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?