Бесконечна љубов во PANDORA 💜

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Посетете не и PANDORA обетките можат да бидат ваши за само 1 денар!

Од 02.11.2018 до 04.11.2018, во PANDORA за сметка над 7800,00 денари, PANDORA обетките “Бесконечна љубов” можете да ги купите за само 1 денар.

За повеќе информации за оваа промоција, дознајте во продажното место на PANDORA
Ве чекаме!

Retouch by: Wetouch Imagework

  •  
  •  
  •  
  •  
  •