Bitsiani

bitsiani-logo[1]

ПРВ КАТ

m: +389 71 227-409

e-mail: bitsiani@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/bitsiani

Bitsiani

Bitsiani S.A е основан во 1986 од страна на дизајнерот Aristotelis Bitsiani како чекор напред во креативното дизајнирањето на машката облека.

Развојот со брзо темпо и овозможува на компанијата лидерска позиција на грчкиот пазар и истовремено станува синоним за бренд кој произведува квалитетна облека за модерни европски мажи.

Bitsiani е првиот бренд кој Fashion Group го вклучува во своето портфолио во 1995 година.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?