Black Friday во CARPISA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟
Го посетивме штандот на CARPISA
Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило 

Редовна цена : 2.690 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.883 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 1.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.393 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 3.290 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.645 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 2.690 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.345 денари

No automatic alt text available.Редовна цена : 1.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 995 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена : 5.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.792 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 2.690 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.345 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 1.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 995 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 5.290 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.232 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 2.690 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.345 денари

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •