Black Friday во CITY FASHION WOMAN

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟
Ја посетивме продавницата на CITY FASHION WOMAN
Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило 

Редовна цена : 17.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 14.392 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена : 32.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 23.093 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена : 29.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 20.713 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 18.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 14.872 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 20.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 14.693 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 20.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 14.693 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 12.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 9.093 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 16.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 13.272 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 24.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 17.493 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 15.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 12.472 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •