Black Friday во LEVI’S

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟
Ја посетивме продавницата на LEVI’S
Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило 

Редовна цена : 8.390 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 6.712 денари

Image may contain: people standing and shoes

Редовна цена : 9.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 7.672 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 4.190 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.352 денари

Image may contain: people standing and shoes

Редовна цена : 7.090 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 5.672 денари

Image may contain: people standing and shoes

Редовна цена : 5.190 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.152 денари

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Редовна цена : 9.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 7.672 денари

Image may contain: one or more people and people standing

Редовна цена : 5.190 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.152 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 4.190 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.352 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 7.090 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 5.672 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •