Black Friday во NAVIGARE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟
Ја посетивме продавницата на NAVIGARE
Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило 

Редовна цена : 14.400 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 10.080 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена :19.900 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 13.930 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена : 13.900 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 11.120 денари

Image may contain: one or more people and people standing

Редовна цена : 5.490 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.843 денари

Image may contain: people standingРедовна цена : 7.490 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 5.243 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 5.490 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.392 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 4.490 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.143 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 9.900 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 7.920 денари

Image may contain: shoes and boots

Редовна цена : 8.900 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 7.120 денари

Image may contain: 1 person, hat

Редовна цена : 3.980 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.184 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •