Black Friday во O BAG

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟
Ја посетивме продавницата на OBAG
Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило 

Редовна цена : 11.020 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 7.714 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 9.720 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 6.804 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена : 9.900 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 6.930 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 4.240 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.392 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 4.680 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 3.744 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена : 5.530 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.424 денари

Image may contain: table and indoorРедовна цена : 5.470 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 2.735 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 9.590 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 4.795 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •