Black Friday во SPORT VISION KIDS

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟
Ја посетивме продавницата на SPORT VISION KIDS
Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило 

Редовна цена : 3.390 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 2.373 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 3.690 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 2.583 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 2.190 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.533 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена : 2.990 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 2.392 денари

Image may contain: shoes, hat and boots

Редовна цена : 1.890 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.512 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 1.390 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 973 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 2.690 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.883 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена : 2.790 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.953 денари

Image may contain: one or more people and people standing

Редовна цена : 2.490 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.743 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена : 2.190 денари
🌟 Black Friday🌟 цена : 1.533 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •