Cineplexx | ТАКСИ 5

Cineplexx | ТАКСИ 5

Полицаец кој што е префрлен во полициската станица во Марсеј, има задача да ја фати бандата италијанци кои возат моќни...

Концерт на MAGNIFICO во Скопје!

Концерт на MAGNIFICO во Скопје!

Во петок, на 13-ти април*, едно од најинтригантните имиња на музичката  сцена во регионов, словенечкиот музичар Роберт Пешут Мањифико доаѓа...