Bo Bowling

bo-bowling[1]

Прв кат

t: +389 2 3052-112

m: +389 78 500-035

fax: +389 2 3087 913

e-mail: info@bobowling.mk

w: www.bobowling.mk

Bo Bowling

Првиот “бутик” боулинг во Македонија – BO BOWLING.

Tелефон за контакт и резервации: 078 500-035

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?